Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Termék részletek


OLYMPUS CLL V1

Újdonságok
OLYMPUS CLL V1
Ez a felsorolás Olympus, CLL-V1, LED fényforrás, REF: WA97020A.

Ezt az Olympus, CLL-V1, LED fényforrást (REF: WA97020A) eltávolították egy kormányzati (katonai) orvosi rendelőből és kitűnő munkakörülmények között. Az egység megfelelően működik az összes beállításon keresztül (lásd a fotókat). Ennek a tételnek a fizikai állapota kiváló, kivéve néhány apró karcolást az egység testén. A száloptikás kábelt csak fotókhoz használták, és nem szerepel. Ez a tétel egy új tápkábelt tartalmaz. Ez az elem 30 napos elégedettségi garanciával rendelkezik. Minden a képen látható, és semmi más.

Az OLYMPUS CLL-V1 fényforrás az Olympus hatalmas tapasztalataira és szakértelme az endoszkópia és a kapcsolódó megvilágítási rendszerek területén. A legmodernebb LED technológiát alkalmazza, és lehetővé teszi a fényes és zajmentes vizsgálatot nagyon alacsony energiafelhasználással. Különösen a nagyobb fényerő és az alacsonyabb működési költségek kombinációja teszi lehetővé az eszköz optimális megoldását az olcsó irodai és vevői piacon.

Ingyenesen kiszállítjuk termékünket az ország egész területén belül. Szakértő kollégáink segítenek az orvosi műszer, orvosi berendezés beüzemelésében.Kérje egyedi AKCIÓS, személyre szabott árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:


Új és használt orvosi - műszerek
Telefonszám: +36 1 412 1998
Mobil: +36 30 932 7467
E-mail: es@endoservice.hu
Címünk: 1163 Budapest, Veres Péter u. 6.
  • Cikkszám
    OMB616335
    Státusz
    Újdonságok    

Partnereink

                     

Szponzorálás