Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Termék részletek


OLYMPUS CLV 140

Újdonságok
OLYMPUS CLV 140
Olympus CV-140 videó processzor funkciók
Az Olympus CV-140 videó processzor kompatibilis a szabványos és nagy chip endoszkópokkal. A CV-140 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy fokozza, fagyassza be és állítsa be a színbeállításokat, hogy világos és pontos képeket biztosítson a test belsejéből.

Automatikus erősítésvezérlés (AGC) A kép elektromosan erősíthetõ, ha a fény nem megfelelõ, mivel a videokábel távoli vége túlságosan távol van a témától.
Iris üzemmód kiválasztása A fény mérési területe megváltoztatható a megfigyelt testrésznek megfelelően. Az alábbi beállítások az előlapi "IRIS" kapcsolóval végezhetők el. AVE: normál megfigyelés alatt; Csúcs: Amikor kis méretű területre fókuszál és / vagy megfigyel.
Freezing screen display Az állóképes kép megjeleníthető az endoszkópkapcsolóval, a billentyűzet vagy az OVC kapcsolóval.
Videójel kimenet VBS kompozit, Y / C, RGB; egyidejű kimenet lehetséges.
Olympus CV-140 videó processzor specifikációi
Méretek
Méret: 450 (W) x 72 (H) x 465 (D) mm
Súly: 10 kg

Ingyenesen kiszállítjuk termékünket az ország egész területén belül. Szakértő kollégáink segítenek az orvosi műszer, orvosi berendezés beüzemelésében.Kérje egyedi AKCIÓS, személyre szabott árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:


Új és használt orvosi - műszerek
Telefonszám: +36 1 412 1998
Mobil: +36 30 932 7467
E-mail: es@endoservice.hu
Címünk: 1163 Budapest, Veres Péter u. 6.
  • Cikkszám
    OMB775443
    Státusz
    Újdonságok    

Partnereink

                     

Szponzorálás