Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

- GAME READY ®

Főkategória >- GAME READY ®

 

Képtalálat a következőre: „game ready”

 

 

A   GAME  READY  NÖVELI  A  STANDARD   TELJESÍTMÉNYT

 

Segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítok használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

 

Összehasonlítva a tradíciós RICE eljárással (pihenés, jeges borogatás, nyomásgyakorlás, helyzetváltoztatás), a Game Readynak jóval nagyobb a gyógyhatása. A Game Ready megszabadít az állandó fájdalmaktól, csökkenti a duzzanatokat és a fájdalmat enyhítő gyógszerek használatát. valamint kedvezően hat a pszichikai terápiára is.

 

A GAME READY gyorsabban hűt, mélyebbre hatol és tovább tart a hatása

 

 

 

GA Game Ready aktív nyomása a hűtésterápia jótékony hatását fejti ki a betegek számára. Az űrhajósok számára feltalált szkafanderek levédett technológiáját alkalmazza; a Game Ready anatomikus pakolások körbeveszik a test sérült részét, és a pneumatikus nyomás jobban alkalmazkodik a test egyes részeinek alakjához, ennek köszönhetően jobb felületi kontaktus és hatékonyabb hűtést biztosítanak a beteg testrész számára. Az infravörös hőt kimutató felvételek bizonyítják, hogy a Game Ready gyorsabb, mélyebbre ható és hosszabb ideig tartó hideget biztosít be, mint más hasonló műszerek.

 

ACCEL ®   TECHNOLÓGIA

 

 

A  MŰSZER  BIZONYÍTOTT  TERAPEUTIKUS  HATÁSÁVAL JAVÍTJA ÉS FELGYORSÍTJA A GYÓGYÍTÁSI FOLYAMATOT, ELSZENVEDETT  SÉRÜLÉSEK  ÉS ELVÉGZETT MŰTÉTEK UTÁN

 


6 új
6 termék
- KIEGÉSZÍTŐK
12 új
12 termék
- PAKOLÁSOK
1 új
2 termék
- VEZÉRLŐEGYSÉG

Partnereink

                     

Szponzorálás