Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Termék részletek


SonoScape S40 Ultrahang készülék

ÚJ
Újdonságok
SonoScape S40 Ultrahang készülék
  • SonoScape S40 Ultrahang készülék

 

SonoScape S40 Ultrahang készülék

 

Küldetésének megfelelően a SonoScape megalapítása óta elkötelezett aziránt, hogy világszínvonalú, felhasználó központú ultrahang készülékeket biztosítson. Kezdve a világ egyik első, 15"-os, hordozható color doppler készülékétől 2003-ból, a 2011-ben az S20 által elnyert Red dot díjig, a SonoScape mindig az elsők között volt az ultrahang területén. Hosszú évek folyamatos innovációja és az erőfeszítések eredményeképpen, hogy ügyfeleiknek a legjobbat nyújtsa, a SonoScape büszkén mutatja be új generációs, csúcskategóriás ultrahangját, az S40-et. Az új, forradalmi platformra épített, a SonoScape képalkotó technológiáit és nagyszerű ergonómiai kialakítását kombináló S40 a SonoScape S sorozatának új standardját képviseli, mely a képalkotó teljesítményt a legmagasabb szintre emeli, és a legigényesebb klinikai igényeket is kielégíti, jelentősen növelve az ultrahang értékét. Stílus és teljesítmény.

 

Főbb jellemzői:

- térbeli képalkotás: Az összetett térbeli képalkotás több lines of sight-ot használ fel az optimális kontrasztfelbontás, a szemcsecsökkentés és a határfelismerés érdekében. Így válik az S40 ideális eszközzé a felületi és az alhasi képalkotás számára, tisztább képet és jobb szerkezeti folytonosságot biztosítva.

- Impulzus inverziós harmonikus képalkotás: A harmonikus jelek teljes mértékben, az akusztikai információ csökkenése nélkül maradnak meg, amely lehetővé teszi az S40 számára a részletgazdag képalkotást és a kontrasztfelbontás javítását a zaj és a háttérzavar csökkentésével a finom elváltozások, a belső szervek vagy az erek megjelenítésekor.

- μ-Scan: A μ-Scan valós idejű képalkotó algoritmust használ a szemcsék és a mellékzörejek csökkentésére, kiemelve a szövethatárokat a különböző területek közötti diszkontinuitás korrekciójával, lehetővé téve a valós szövetinformációk tökéletesebb megjelenítését.

- Auto-adaptív képalkotó folyamat: Képes az akusztikai sebesség automatikus beállítására a különböző tartományokban, így növelve a felbontást és a kontrasztot.

Kérje egyedi AKCIÓS, személyre szabott árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:


Új és használt orvosi - műszerek
Telefonszám: +36 1 412 1998
E-mail: es@endoservice.hu
Címünk: 1163 Budapest, Veres Péter u. 6

 

  • Cikkszám
    OMB596356
    Státusz
    ÚJ    Újdonságok    

Partnereink

                     

Szponzorálás